Ramen och när man överväger att anlita ett städföretag

En kärlek till Ramen

Jag har en kärleksrelation med Ramen och detta är hur den även föll för städföretag. Allt började när jag provade min första skål med rykande het nudelsoppa på en liten restaurang i Tokyo. Från det ögonblicket var jag fast. Den rika buljongen, möra nudlar och salta pålägg fick mig att komma tillbaka för mer.

Min kärleksrelation med Ramen förde dock också med sig ett hat-kärleksförhållande till städning. Du förstår, jag älskar att laga mat, men jag hatar att städa upp efteråt. Och när det kommer till att göra Ramen kan köket bli en katastrofzon. Kokande vatten stänker på spisen, mjöl täcker bänkarna och det finns alltid en gryta eller två som behöver blötläggas.

Tänk på att välja ett pålitligt städföretag för att få en ren och fräsch miljö. Flyttstädning, trappstädning, byggstädning och fönsterputs är bara några av tjänsterna som kan göra skillnaden i din vardag.

Den stora Ramen-katastrofen

En dag bestämde jag mig för att göra Ramen för en middagsbjudning med mina vänner. Jag var så exalterad över att visa upp mina kunskaper och dela min kärlek till den här rätten. Det tog dock en vändning till det värre när jag av misstag välte kastrullen med kokande vatten och hällde ut det över hela spisen och köksgolvet.

Jag var i panik. Inte bara var mitt kök en enda röra, men mina vänner skulle komma om bara några minuter. Jag försökte frenetiskt städa upp i röran, men det var för mycket för mig att hantera. Till slut var jag tvungen att erkänna mig besegrad och kalla in proffsen.

Städfirman kom precis i tid och de kom snabbt igång. På nolltid blev mitt kök gnistrande rent, och mina vänner var inte desto klokare. Från den dagen lärde jag mig vikten av att anlita ett städföretag, speciellt när det kommer till stora evenemang eller röriga matlagningsprojekt.

Vikten av att städa och när man anlitar ett städföretag

Vi har alla ett hektiskt liv, och ibland kan städning bli en eftertanke. Ett rent kök är dock avgörande för ett hälsosamt och hygieniskt hem. När det kommer till städning kan det vara svårt att hitta tid eller ork att ta itu med det själv, särskilt efter en lång dag på jobbet eller när du har ett stort projekt att avsluta.

Det är här ett städföretag kommer in (så som Städföretaget iShine). Oavsett om du behöver en engångsstädning eller regelbundna städtjänster, kan en städfirma hjälpa dig att hålla ditt hem eller kontor gnistrande rent. Här är några situationer där du kan överväga att anlita ett städföretag:

Flyttstädning – När du flyttar in i en ny bostad vill du börja fräscht med en ren platta. En städfirma kan hjälpa dig att få din nya plats gnistrande ren, så att du kan fokusera på att bosätta dig.

Trappstädning – Om du bor i ett flervåningshus kan det vara en utmaning att hålla trappan ren. En städfirma kan hjälpa dig att hålla de gemensamma utrymmena i din byggnad snygga och hygieniska.

Byggstädning – Efter ett renoverings- eller byggprojekt kan ditt hem eller kontor stå i en enda röra. En städfirma kan hjälpa dig att få tillbaka utrymmet till sin forna glans.

Fönsterputs (Fönsterputsning) – Att putsa fönster kan vara en tråkig och tidskrävande uppgift. Att anlita en städfirma kan spara tid och energi och se till att dina fönster är fläckfria.

Besök denna bloggen fonsterman för fler inlägg om fönsterpuntsning

Kontorsstädning – Ett rent och organiserat kontor kan öka produktiviteten och skapa en positiv arbetsmiljö. Att anlita ett städföretag för att hålla ordning på ditt kontor kan hjälpa till att säkerställa att dina anställda arbetar i ett rent och hälsosamt utrymme.

Visningsstädning – Om du säljer din bostad vill du att den ska se snyggast ut. En städfirma kan hjälpa dig att förbereda ditt hem för visningar, så att du kan göra ett bra första intryck på potentiella köpare.

Storstädning – Djupstädning är en heltäckande städtjänst som omfattar allt från damma till moppning och skurning. Att anlita en städfirma för en djupstädning kan hjälpa dig att få ditt hem eller kontor tillbaka till sitt gnistrande bästa.

Vill du använda miljövänliga produkter? Besök då denna bloggen som kan ge dig tips feedbando

Det finns även robot teknik du kan ta dig hjälp av för städningen läs här för mer information https://fsek.se/

Vi har även tips på hur du kan städa miljövänligt här https://minbaby.se/

Vikten av att hålla ett rent kök och hem eller kontor inte överskattas. Att anlita ett städföretag kan spara tid och energi och hjälpa dig att hålla ditt utrymme rent och hälsosamt. Oavsett om du behöver en engångs djuprengöring eller regelbunden städning, kan ett städföretag hjälpa dig att hålla ditt hem eller kontor i toppform.

Såklart kan jag inte avsluta denna artikel utan att även ge ut receptet.

Ingredienser:

 • 4 förpackningar färska Ramen nudlar
 • 4 dl kyckling- eller grönsaksbuljong
 • 1 matsked japansk sojasås
 • 2 matskedar sake
 • 2 matskedar mirin
 • 4 vitlöksklyftor
 • 2 matskedar riven ingefära
 • 4 salladslökar, hackade
 • Bambuskott, skivade
 • Kokta ägg, skivade
 • Fläsk, skivad

Instruktioner:

 1. Koka Ramen nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
 2. I en gryta, kombinera buljong, sojasås, sake, mirin, vitlök och ingefära. Koka upp, sänk sedan värmen och låt sjuda i 5 minuter.
 3. Dela nudlar, bambuskott, ägg och fläsk i en skål.
 4. Häll buljongen över nudlarna och påläggen.
 5. Garnera med salladslök och servera varm.

Är du även intresserad av skönhet och hälsa? Besök lilladraken.

4:a Smaker för andra Artiklar

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *